Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Présentation

  • : Alexandre Papilian
  • : Ne pas être seul dans la proximité de la création. - Partager ce qu'on peut partager pendant la lutte avec les ombres - pendant la danse avec. Personnalité(s) forte(s) et inconfondable(s), se faire intégrés dans des communautés riches en névrosées, bien intégrées dans le monde actuel.
  • Contact

Profil

  • Alexandre Papilian
  • Ecrivain et journaliste franco-roumain. Le sarcasme dépasse de loin la tendresse qui,elle, reste un voeu créateur de nostalgie. Volilà !
  • Ecrivain et journaliste franco-roumain. Le sarcasme dépasse de loin la tendresse qui,elle, reste un voeu créateur de nostalgie. Volilà !

Texte Libre

Rechercher

Archives

26 janvier 2019 6 26 /01 /janvier /2019 19:35

Daca am iubit-o ? Ce intrebare ! A fost prima mea dragoste. _______________ Este prima mea iubire _______________ si azi !

Sînt lucruri care nu se sterg. Si e bine ca e asa. Ce ne-am face altfel ?

Niciodata nu s-a întîmplat sa nu fie într-un fel spune mistocarul bucurestenean.

De data asta, felul în cauza... Ce sa mai vorbim, durerea pe care o resimt nu e gata sa se stearga si sa devina într-un fel. E singurul fel care poate exista în situatia data.

Adriana s-a dus dintre noi.

O parte constitutiva din propria mea existenta a plecat odata cu ea. _______________ S-a dus !

Ce pot sa spun mai mult ? Si de ce sa spun mai mult. E nevoie de un mai mult ? De un altfel de mai mult ? Ce fel de mai mult ?

E suportabil un mai mult ?

Fac o pauza si îmi trag rasuflarea... _______________ Un gînd trist si cald pentru Adi si Sandi, cei doi copii ai lui Cri si ai Adrianei. Plus unul pentru voi, care varsati azi o lacrima în amintirea Adrianei.

 

...Ii asociez la rîndurile de mai sus pe fratii mei, Victor I Stoichita si Catrinel Cândea...

_______________ Si apoi, tacerea !!! _______________

 

Partager cet article
Repost0

commentaires